joi, 28 aprilie 2011

Hai să ne kaka pe noi că s-a umplut wc-ul...


Scuzaţi titlul dar sincer asta mi-a venit în cap când am auzit noutăţile. Nici nu a avut timp să se aşterne puţin praf pe ecranul celui de-al 4-lea fraţior din familia iPhone sau să-i descopere lumea aplicaţiile care mai de care mai ingenioase că hop "mama" Apple mai fată unu'.

I se va spune iPhone 5 şi clar că va fi mai finisat şi mai deştept ca fraţii săi mai mici. Mult mai subţire şi cu un design de picătura (de apă, de lapte, doesn't matter at all), un ecran care va ajunge până-n 4 inch (cică), cameră de 8 mp, procesor dual core A5 care-l foloseşte în prezent unchiu' iPad 2 şi multe alte chestii.

Ce e mai ciudat... după câte ştiu eu iPhone 4 nu are un an de la apariţie ( iunie 2010 parcă) şi cunosc mulţi oameni care au făcut abonamente pe 2 ani pentru smartphone-ul ăsta. Până la ce model de iPhone se va ajunge till then ???

2 comentarii:

Anonim spunea...

:)) Probabil ca nu tb sa le plangem de mila celor care si-au luat la abonament un iPhone4...sigur si-l vor lua si pe urmatorul...si tot asa. Sau poate ca nici macar nu au avut nevoie de un abonament sa si-l achizitioneze. Oricum ar fi, tehnologia avea rolul de a tine pasul cu nevoiele noastre, acum noi avem rolul de a tine pasul cu tehnologia. Nu mi se pare ca se mai serveste scopul.

C:*

Stângaciu George Răzvan spunea...

Aşa este, nu merită să achiziţionezi un model de telefon, oricare ar fi acesta, mai ales cele din gama smartphone-urilor din branduri diferite, acestea schimbând sau adăugând opţiuni noi în fiecare zi, urmând să le asambleze pe toate pentru un nou model. Dacă nu ai o situaţie "de dat frâu liber banilor", eu zic că nu ar trebui să te "bagi" în ramura tehnologiei prea adânc, pentru că asta te-ar "suge de bani".

Trimiteți un comentariu