duminică, 24 aprilie 2011

Românica noastră


Hristos a Înviat !

Da, din nou în Coventry pentru câteva examene de final de an întâi "facultativ". Uhh... Nu, nu oftez din cauza examenelor sau greutăţilor. Oftez doar când văd atâtea diferenţe de la o ţară la alta. Altă lume, alte obiceiuri, totul altfel. Până şi in cele mai adânci colţuri şi banale situaţii de care dai peste hotare îţi dai seama cât suntem de înapoiaţi şi nu mă refer la creier pentru că acolo excelăm. Hoţia în combinaţie mortală cu nesimţirea sunt cele ce trag România în jos, cele ce o fac atât de înapoiată cum am zis şi în rândurile de mai sus.

Promit că o să revin cu exemple în zilele ce urmează, exemple care poate sunt lipsite de însemnătate pentru unii dintre noi sau dimpotrivă, pot ajuta pe viitor, ceea ce nu prea cred... Cine ştie ???

4 comentarii:

Anonim spunea...

Romania e o tara a contradictiilor, ce ne trage in jos ne si ridica in acelasi timp:avem creier, imaginatie, ospitalitate...toate se gasesc in oameni.Dar si nesimtirea, hotia sunt tot 'calitati' ale acelorasi romani. Suntem victimele unui sistem vicios si ciclic....


ps. like pt postare
C.

Rzarect spunea...

Mai mult decât adevăr în cuvintele ce le-ai scris...

Lexa spunea...

Spor la examene ^_^

Rzarect spunea...

Mulţumesc ! Mult spor şi ţie :P

Trimiteți un comentariu