luni, 2 mai 2011

Osama bin Laden mort "din nou" ???



Hai să-mi dau şi eu cu părerea în cazul Osama bin Laden...

După câte ştiu eu a mai fost o ştire şi acum câţiva ani de genu' "bin Laden a fost ucis". Acum ce să mai cred ? Totuşi o să vă spun opinia mea în legătură cu ţapul bin Laden şi hoţii aştia de americani.

Da, cum am zis şi mai sus, eu pe bin Laden îl văd ca un ţap ispăşitor care s-a trezit brusc în centrul atenţiei fără voia sa. Bineînţeles o conspiraţie bine pusă la punct de americani pentru a mai putea testa noi arme pe teritoriul islamic şi de a pune mâna pe aurul negru din acele zone.

Headshot şi l-au aruncat pe apă... Nu vedeţi nimic ciudat în asta ? Poze trucate peste tot pe internet...

Osama ştia mult prea multe adevăruri ca să le spun aşa despre S.U.A iar dacă l-ar fi adus în instanţă ar fi creat multe complicaţii, dar totodată ar fi fost o victorie ca la carte pentru americani. Aşa că au avut de ales şi bineînteles au ales partea uşoară, liniştită, însă prin această modalitate au ridicat probabil noi semne de întrebare peste tot în jurul lumii. Este dubios cum de cineva l-a putut identifica pe aşa zisul terorist nr.1 al lumii când de aproape 10 ani el nu a mai fost văzut şi nimeni nu deţinea vreo poză actuală sau chiar recentă cu acesta.

În concluzie, eu cred că este încă în viaţă şi se joacă în continuare de-a v-aţi ascunselea iar până la urmatoarea ştire sau următorul zvon suntem orbi. De fapt, suntem mult prea orbi pentru vremurile acestea.

4 comentarii:

BogDanFBI spunea...

Da a mai murit vro data de zi scris in titlu "din nou"? :))

Rzarect spunea...

Cu asta am şi început: "După câte ştiu eu a mai fost o ştire şi acum câţiva ani de genu' "bin Laden a fost ucis". Problema ta dacă nu ştii să citeşti sau nu eşti documentat...
Te rog eu caută ceartă şi caterincă în altă parte pentru că ţi-ai găsit rău omu'.

Anonim spunea...

Geniala fraza :"De fapt, suntem mult prea orbi pentru vremurile acestea." AMIN!! ..si eu care ma credeam nebun..ca sunt singurul care crede asta...

Rzarect spunea...

Mulţumesc

Trimiteți un comentariu